Video "Pack angajament simplicitate" :
(sincronizarea contactelor cu contul Google şi alte informaţii)
Testaţi gratuit


Ca urmare a unui sudiu al Institutului McKinsey Global, petrecem în medie circa 28% din timpul nostru de lucru scriind emailuri şi 19% căutând informaţii.

Acestă sarcină de lucru reprezintă circa 650 de ore de muncă pe an.

Pentru a vă permite să vă investiţi energia în scopuri mai preţioase Simple CRM a creat o serie de instrumente care vă vor permite să suprimaţi aceste sarcini care nu generează un plus de valoare.

Exemplu: pentru a vedea starea de avansare a vânzărilor, achiziţiilor sau tichetelor de suport trebuie doar sa apasaţi pe mouse de 3 ori si raportul apare.

Introducerea informaţiilor in Simple CRM este rapidă deoarece Simple CRM permite recunoaşterea vocală.

Aceste numeroase emailuri repetitive precum: relansările de semnare a bonurilor de comandă, devizelor, contractelor, a confirmărilor de preluare a unei reclamaţii etc. sunt scrise în mod automat de către Simple CRM.

Combinarea acestor diverse instrumente permite reducerea timpului de introducere şi de căutare de date cu circa 43%.

Implementarea unui software online poate crea retinceţe deoarece este o noutate în procesul de lucru.

Simple CRM a înteles această problematică.

De aceea, Simple CRM dialoghează cu numeroase sisteme pentru a oferi o platfomă de lucru colabotarivă deschisă şi eficientă, combinând astfel forţele instrumentelor noastre cu eficacitatea procesului de lucru pe care le-aţi degajat deja cu ajutorul altor platforme.

Simple CRM işi aliază competenţele cu numeroase serivicii web: Gmail (clasic sau Google Apps Business), Google Contact, Google Drive, Google Calendar, Google Keep, Google Search, Google Trends, Google Map, Microsoft Office 365, Microsoft OneDrive, Microsoft Sharepoint, Alfresco, Appear.in, Android calendar, IOS Calendar, BlackBerry Calendar, Android email, IOS email, BlackBerry email, Android et IOS contact via Google Contact, Outlook, Thunderbird, Sunbird, Mail, iCal, Entourage, Zopim, SendGrid, MailJet, MailChimp, Facebook, Linkedin, Viadeo, VIES, Verif, Evernote, Joomla, Drupal, Virtuemart, Magento, Prestashop, copiatoare reţea Sharp / Xerox / Minolta / Canon / Dell / HP.

Combinarea Simple CRM cu aceste instrumente deja existente va ajuta la adoptarea cu uşurinţă a acestui CRM.

Simple CRM permite gestionarea tuturor proceselor din firma dumneavoastră. Simple CRM este o platformă de gestiune a fluxurilor de muncă, nu se limitează doar la vânzări. Dacă este vorba despre documente, time tracking, gestiune de proiecte cu gestiune automatizată de retroplanning, implementarea campaniilor de prospecţie, urmărirea livrărilor, crearea de extranet sau BI analitic : Simple CRM răspunde tututor acestor exigenţe.

Pentru mai multe informaţii nu ezitaţi să vă adresaţi unui consilier.