Video de prezentare a Simple ERP:
program facturare onlineDesi acest video este in limba fraceza si interfata Simple CRM din acest video este in franceza,
Simple CRM este disponibil in limba româna.Testează gratuit


Simple ERP este un modul complementar al software-ului Simple CRM. Partea de ERP funcţionează în paralel cu modulul CRM. Puteţi trece de la un modul la celălat print-un simplu click de mouse. Această basculare este transparentă, simplă şi rapidă.

Simple ERP vă permite crearea de:
- Devize/Oferte
- Comenzi
- Facturi
- Avize de expediţie

Puteţi să creaţi, la alegere, un Deviz pe care să-l transformaţi în Comandă, apoi în Factură şi apoi puteţi emite Avizul de expediţie; puteţi crea direct oricare dintre aceste documente fără a fi nevoit să treceţi print-o etapă anterioară.

Dacă alegeţi să transformaţi un Deviz în Factură (sau în oricare alt tip de document), produsele sau serviciile prezente in acel deviz se vor regăsi automat în Factură.

Toate documentele emise sunt în format PDF. Dacă sunteţi mai multe firme/instituţii care folosiţi acelaşi Simple CRM – ERP, aveţi posibilitatea să alegeţi societatea emiţătoare a acestor documente.

Simple ERP asigură gestiunea catalogului de servicii propuse precum şi managmentului stocurilor, adică trasabilitate mişcărilor de stoc, inventar în timp real etc.

Simple ERP permite urmărirea încasărilor în manieră automatizată; Simple ERP va emite în mod direct factura şi o va trimite clientului. Opţional, Simple ERP poate adăuga un link care permite clienţilor efectuarea de plăţi online. Din momentul plăţii unei facturi, acesta va figura ca achitată în raportul facturilor.

Preţ : suplimentar 5 Euro pe lună/utilizator